PROJEKT UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE

Podsjećamo da su još uvijek u tijeku prijave za radionicu u sklopu projekta Uzmi pare i napravi nešto za mlade. Sve informacije su u nastavku.

Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge.

Kroz projekt UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja Zlatara, a u vrijednosti do 20.000,00 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi moraju:

1. Doći na radionicu (sami ili jos bolje s frendovima/cama).

2. Predstaviti svoju ideju.

3. Motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko želiš predložiti ideju, pozivamo te na radionicu koja će se održati 27.11.2021. u Gradskoj vijećnici (Park hrvatske mladeži 2), od 09:00 do 12:00 sati. Na radionici mogu sudjelovati mladi od 15-30 godina starosti koji imaju prebivalište ili boravište u Zlataru. Molimo te da poneseš osobnu iskaznicu ili putovnicu kako bismo utvrdili da imaš između 15 i 30 godina te živiš u gradu Zlataru.

Zainteresirani se mogu prijaviti na shorturl.at/brLU4  ili na 049/466-627 – Grad Zlatar.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti