PROMO VIDEO “ZAGORJE BAJKA NA DLANU”

U promotivnom filmu se nastojalo prikazati sve ono na što su Zagorci ponosni, a u njegovoj realizaciji sudjelovali su Muzeji Hrvatskog Zagorja, Ansambl Zabok, Družba vitezova zlatnog kaleža, hotelijeri, ugostitelji, vinarije, tradicijski obrti te turističke zajednice s područja Županije. Glavni glumci su Ksenija Pajić, Herve Tirmarche, Adam Končić, Iva Šimić Šakoronja te Marta, Petar i Matej Končić.

Novi promotivno-turistički film Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, nastao je u produkciji tvrtke ‘Balduči film’ pod redateljskom palicom Francuza Hervea Tirmarchea. Producentica promotivnog filma, Spomenka Saraga, istaknula je da joj je izvor inspiracije bio izlet s obitelji u Hrvatsko zagorje, što je postala i inicijalna poruka kojom se Zagorje želi predstaviti budućim turistima – kao lijepa obiteljska destinacija gdje se može dobro uživati, jesti, ali i popiti.

Sam film traje nešto više od četiri minute, a uz njega su pripremljena i dva spota za društvene mreže trajanja od 20 i 30 sekundi te “teaser” od sedam sekundi za televiziju. Cilj filma je predstaviti Zagorje kao turističku destinaciju koju se može posjetiti svih 365 dana u godini i u bilo koje doba godine.

Promotivni film možete pogledati na sljedećoj poveznici.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti