PROVOĐENJE FORMALNE EDUKACIJE

GDCK Krapina organizira provedbu verificiranih programa obrazovanja odraslih u sklopu projekta “Jednake mogućnosti svima – za bolju budućnost Hrvatskog zagorja.” Radi se o programima stručnih osposobljavanja i prekvalifikacija za nezaposlene osobe i pripadnike marginaliziranih skupina diljem Krapinsko – zagorske županije.

Programi: 1.Osposobljavanje – samostalni knjigovođa, 2.Osposobljavanje – rukovatelj trimerom, 3.Osposobljavanje – cvjećar- aranžer, 4.Osposobljavanje – računalni operater, 5. Osposobljavanje – njegovatelj 6.Usavršavanje – računalni operater

Edukacije će se odvijati  na Pučkom otvorenom učilištu Krapina, Pučkom otvorenom učilištu  Zabok te Učilištu Piramida znanja.

Mogući sudionici formalnih edukacija su: 1.dugotrajno nezaposlene osobe-ako se radi o mlađima od 25 godina, moraju biti nezaposlene najmanje 6 mjeseci u kontinuitetu-ako se radi o starijima od 25 godina, moraju biti nezaposleni najmanje 12 mjeseci u kontinuitetu ILI 2.trenutno nezaposlene osobe koje su ujedno i osobe s invaliditetom/primatelji zajamčene minimalne naknade. Po završetku obrazovanja, kvalifikacija se upisuje u radnu knjižicu. Programi obrazovanja i prijevoz su besplatni.

Molimo da obavijestite gradonačelnike/načelnike, gradske/općinske djelatnike, susjede, prijatelje kako bi se saznalo o ovoj, veoma korisnoj edukaciji.

Budući da nam nedostaje vrlo malo osoba da popunimo kvotu, a kao što je već rečeno, radi se o ozbiljnoj edukaciji koja nekome može pomoći prilikom zaposlenja, molimo Vas pomoć.

Osobe koje su zainteresirane ili ih zanimaju neke informacije mogu se javiti na telefonski broj 091 6053 221 -Monika Maranić.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti