Radionica pod nazivom „Osnove financija za organizacije civilnog društva“

Grad Zlatar podsjeća organizacije civilnog društva s područja Krapinsko-zagorske županije i sve ostale zainteresirane da dođu na još jednu radionicu pod nazivom „Osnove financija za organizacije civilnog društva“, a koja se organizira u sklopu programa E-misija koji provode udruge CCI iz Zagreba i IKS iz Petrinje.

Radionica će se održati u četvrtak, 22.11.2012. u gradskoj vijećnici u Zlataru, Park hrvatske mladeži 2, s početkom u 17.00 sati. Predavač na radionici biti će Mladen Djurkinjak iz Centra za civilne inicijative Zagreb, a na radionici će biti obrađivane sljedeće teme:

– RNO broj

– blagajna /uplata isplata, blagajnički izvještaj

– otvaranje i obrada putnih naloga, putnih računa, pokrivanje troškova putovanja za zaposlenike, članove udruge, volontere, honorarno zaposlene osobe, korištenje privatnog vozila u službene svrhe

– ugovori o djelu, autorski ugovori – kada koji ugovor, porezi i doprinosi po pojedinim ugovorima

– dokumenti koje svaka udruga treba imati: popis opreme i sitnog inventara (označavanje opreme), knjiga deviznih doznaka, popis članova.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnog društva s područja Krapinsko-zagorske županije o osnovama vođenja financija za neprofitni sektor.

Sudjelovanje na radionici je besplatno!

Odgovori

Dokumenti