REZULTATI NATJEČAJA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA I STUDENTIMA

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima sukladno Odluci o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija učenicima i studentima („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 58/18, 34/20, 44/20, 52A/21) izvršilo je 8. studenog 2020. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva (bodovanje) te predložilo listu sudionika natječaja. Na temelju iste, gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli stipendija:

Odluka o dodjeli stipendija

Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija no gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja studentskih stipendija za 4. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 24 stipendija, 19 studentskih i 5 učeničkih stipendija.

Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400,00 kuna, a za studente 700,00 kuna.

Potpisivanje ugovora održat će se 26. studenoga 2022. s početkom u 10:00 sati u Galeriji izvorne umjetnosti, Zagrebačka 3. Za maloljetne stipendiste ugovor potpisuje roditelj ili skrbnik.

Ukoliko netko od dobitnika stipendije odustane od iste, molimo da o tome obavijesti Grad Zlatar kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je slijedeći po redu na listi sudionika natječaja.

MOLIMO STIPENDISTE DA U ŠTO KRAĆEM ROKU DOSTAVE SVOJ OIB I IBAN TEKUĆEG/ŽIRO RAČUNA S NAZIVOM BANKE NA E-MAIL GRADA ZLATARA: grad@zlatar.hr

Čestitamo svim stipendistima te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti