REZULTATI NATJEČAJA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA I STUDENTIMA

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima sukladno Odluci o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija učenicima i studentima („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 58/18, 34/20, 44/20, 52A/21) izvršilo je 20. prosinca 2023. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva (bodovanje) te predložilo listu sudionika natječaja. Na temelju iste, gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli stipendija:

Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija no gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja stipendija u kategoriji nadarenih studenata za dodatne 3 (tri) stipendije te odluku o povećanju broja stipendija u kategoriji nadarenih učenika za dodatnu 1(jednu) stipendiju budući da u kategoriji učenika koji se školuju za deficitarna zanimanja nije bilo valjanih prijava. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 23 stipendija, 18 studentskih i 5 učeničkih stipendija.

Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400,00 kuna / 53,09 EUR, a za studente 700,00 kuna / 92,91 EUR.

Potpisivanje ugovora održat će se 04. siječnja 2024. (četvrtak). s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici, Park hrvatske mladeži 2 (2 kat, desno). Za maloljetne stipendiste ugovor potpisuje roditelj ili skrbnik.

Ukoliko netko od dobitnika stipendije odustane od iste, molimo da o tome obavijesti Grad Zlatar kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je slijedeći po redu na listi sudionika natječaja.

MOLIMO STIPENDISTE DA U ŠTO KRAĆEM ROKU DOSTAVE SVOJ OIB I IBAN TEKUĆEG/ŽIRO RAČUNA S NAZIVOM BANKE NA E-MAIL GRADA ZLATARA: grad@zlatar.hr

Čestitamo svim stipendistima te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti