REZULTATI NATJEČAJA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA I STUDENTIMA

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima sukladno Odluci o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija učenicima i studentima („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 58/18 i 34/20) izvršilo je 9. studenog 2020. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva (bodovanje) te predložilo listu sudionika natječaja. Na temelju iste, gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli stipendija:

Odluka

LISTA SUDIONIKA NATJEČAJA

Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija no zbog velikog broja prijava i zbog više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja stipendija za 6 studentskih i 1 učeničku. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 27 stipendija, 21 studentska i 6 učeničkih stipendija.

Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400,00 kuna, a za studente 700,00 kuna.

Zbog epidemioloških mjera ove se godine, na žalost, neće održati svečano potpisivanje ugovora. Potpisani ugovori od strane gradonačelnice biti će poslani poštom te dobitnike stipendija molimo da iste potpišu (za maloljetne stipendiste ugovor potpisuju roditelj/skrbnik)  i vrate u najkraćem roku. Vratiti ih mogu poštom ili dostavom u tajništvo Grada Zlatara.

Ukoliko netko od dobitnika stipendije odustane od iste, molimo da o tome obavijesti Grad Zlatar kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je slijedeći po redu na listi sudionika natječaja.

MOLIMO STIPENDISTE DA U ŠTO KRAĆEM ROKU DOSTAVE SVOJ OIB I IBAN TEKUĆEG/ŽIRO RAČUNA S NAZIVOM BANKE NA E-MAIL GRADA ZLATARA: grad@zlatar.hr

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti