ŠKOLA PLIVANJA U NEREZINAMA

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek 24. siječnja je u Vrbovcu potpisala ugovor o sufinanciranju 50 posto iznosa Škole plivanja za zlatarsku djecu u vrbovečkom odmaralištu u Nerezinama na otoku Lošinju. Uz Zlatar, školu plivanja u Nerezinama sufinancirat će i Grad Vrbovec te općine Dubrava, Farakaševac, Preseka, Rakovec, Gradec i Kloštar Ivanić. Ugovori su sklopljeni s poduzećem koje upravlja odmaralištem „Gradski objekti Vrbovec d.o.o.“ i time je osigurano ljetovanje djece po subvencioniranim cijenama. Sezona bi u odmaralištu trebala početi već 16. lipnja.

Sada dva grada i šest općina svoju djecu šalju u Nerezine, a uz vrtićku smjenu gradsko odmaralište popunit će sedam termina (70 dana) škole plivanja.

Drago mi je što treću godinu zaredom potpisujemo ugovore o sufinanciranju škole plivanja i što nas je sve više. Gradski objekti Vrbovec do sada su, uz pomoć Grada Vrbovca, u Gradsko odmaralište Nerezine uložili preko milijun kuna te se konačno možemo pohvaliti dobrim standardom u odmaralištu – uvodno je rekao direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević. – To su prepoznali u Gradu Zlataru i Općini Kloštar Ivanić te sam sretan što ćemo ove godine ugostiti i djecu s njihovog područja. Sve je spremno i veselim se novoj sezoni u našem odmaralištu – zaključio je Belošević.

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Aguštan-Pentek izrazila je zadovoljstvo što sada i djeca iz Krapinsko-zagorske županije mogu korisiti vrbovečko odmaralište.

To nam puno znači jer smo prije dvije godine u Gradu Zlataru ponovno pokrenuli školu plivanja i odlazak djece u toplice. Međutim ovo je nova prilika te su roditelji odlično reagirali kada smo im ponudili mogućnost desetodnevnog ljetovanja djece na Malom Lošinju – pojasnila je gradonačelnica Zlatara te dodala kako je današnje potpisivanje ugovora o sufuinanciranju škole plivanja rezultat stalne suradnje među čelnicima jedinica lokalne samuprave u cijeloj Hrvatskoj.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107