SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2019. GODINA

Drage Zlatarščanke i dragi Zlatarščani,

Gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek, zamjenik gradonačelnice Stanko Majdak  i djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Grada Zlatara iskreno i od srca Vam žele sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu novu 2019. godinu.

Božić je blagdan mira i obiteljskog zajedništva, nade i radosti, a daje dodatni smisao našim svakodnevnim naporima da u duhu zajedništva, tolerancije i solidarnosti gradimo društvo u kojem ćemo živjeti i osjećati se bolje, u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom, znanjem i marljivim radom.

Neka nas Božić ozari optimizmom, neka u naša srca i naše domove unese veselje i sklad i neka nas dodatno potakne  na solidarnost prema potrebitima, na radost davanja kojom obogaćujemo vlastiti život.

S tim mislima, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitamo Vam Božić i želimo Vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2019. godini!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti