SUFINANCIRANJE TROŠKOVA PRIJEVOZA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA

Gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek donijela je 20. rujna 2022. godine Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja Grada Zlatara u školskoj godini 2022/2023. Imajući u vidu poskupljenje energenata te kako bi se dodatno olakšalo roditeljima u vremenu općeg poskupljenja u svim područjima života, iznosi sufinanciranja povišeni su za 20%. Gradonačelnica navodi da su djeca budućnost razvoja našeg grada i da će Grad Zlatar maksimalno poticati obrazovanje i cjelokupan razvoj svoje djece te istovremeno biti financijska i institucionalna pomoć djeci i roditeljima.

Prijevoz će se sufinancirati redovitim učenicima srednjih škola koji imaju prebivalište na području Grada Zlatara i koji koriste putnički javni linijski prijevoz za odlazak u školu te kojima udaljenost od mjesta prebivališta do mjesta školovanja iznosi više od 5 kilometara.

Uključivanjem Grada u sufinanciranje prijevoza, isti bi za srednjoškolce trebao bi biti besplatan.

Još jednom želimo svim našim učenicima puno uspjeha, dobrih ocjena i kvalitetno provedenog vremena u školi te neka budu marljivi, znatiželjni i ustrajni u svojim snovima!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Odgovori

Dokumenti