SUSRET S LIJEČNIKOM – CIJEPLJENJEM PROTIV GRIPE U OZRAČJU COVIDA – 19

-Odaziv na cijepljenje  bio je  u skladu s preporukama,tako da smo naručene doze cjepiva uglavnom iskoristili za rizične skupine. Ove je godine interes za cijepljenje  daleko veći nego prošlih godina. Stoga smo naručili i dodatnu količinu cjepiva koja će biti,  vjerojatno,  isporučena u  prosincu kako bismo udovoljili dodatnim zahtjevima za cijepljenjem. Cijepili smo i osiguranike koji su sami nabavili cjepivo, jer ne ulaze u  grupu osiguranika koji imaju pravo na besplatno cijepljenje- kaže dr. Janko Korpar, specijalist obiteljske medicine i koordinator u zlatarskoj ispostavi Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije, o ovogodišnjem cijepljenju koje je počelo 19. listopada, ali i savjetom kako se nije kasno cijepiti čak i u prosincu.

O cijepljenju protiv  gripe u ozračju epidemije COVID-19 virusom, s posebnim osvrtom na rizične skupine (bolesne od šećerne bolesti) ,govorit  će na tribini „Susret s liječnikom“. Organizira ju Udruga umirovljenika Zlatar, u kojoj su organizirani ne samo umirovljenici s područja Grada Zlatara, nego i susjednih općina Mače i Lobor. Tribina će se održati u srijedu, 4. studenoga, s početkom u 18 sati, u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar. Uz primjenu epidemioloških mjera, uz obvezne zaštitne maske, moguće je sudjelovanje 20 posjetitelja. Tribina se organizira u sklopu Senior aktiv programa – poticanje aktivnog starenja u Krapinsko-zagorskoj županiji, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu kojega je 23. listopada u Zlataru održana i tribina s temom „Raspolaganje imovinom za života i nakon smrti“, o kojoj je govorila odvjetnica Vinka Brundula Tadić. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti