TRIBINA “SUSRET S LIJEČNIKOM”

Gripa može biti smrtonosna!

Vrijeme je dolaska gripe, ozbiljne bolesti koju ne treba podcjenjivati. U nekih bolesnika može imati i smrtonosne posljedice. U ambulantama je počelo cijepljenje, a u javnosti je obnovljena polemika treba li se cijepiti ili ne!?

Stoga Udruga umirovljenika Zlatar, u kojoj su organizirani i umirovljenici s područja općina Mače i Lobor, u sklopu svoje tribine “Susret s liječnikom”, organizira edukacijsko predavanje. O gripi, rizicima i komplikacijama, govorit će dr. Janko Korpar, obiteljski liječnik i koordinator Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije u ispostavi Zlatar. Kaže, kako je ove godine povećan interes za cijepljenje. Cijepe se i mnogi koji se ranijih godina nisu, a mogao bi se dogoditi i nedostatak cjepiva. Za djecu, kronične bolesnike i starije od 65 godina, cijepljenje je besplatno.

Predavanje će se održati u Gradskoj knjižnici u Zlataru, u ponedjeljak, 18. studenoga, s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan. Nakon predavanja biti će mogući individualni razgovori s liječnikom o zdravstvenim tegobama i očitovanje nalaza. Stoga ih valja ponijeti.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti