TRIBINA UDRUGE UMIROVLJENIKA ZLATAR-OČUVATI MENTALNO ZDRAVLJE

Udruga umirovljenika Zlatar, unatoč specifičnim uvjetima djelovanja zbog pandemije korona virusa, u mjesec dana organizira treću (i posljednju ovogodišnju) edukacijsku tribinu. U petak, 13. studenoga , s početkom u 18 sati, u zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti o temi „Briga o mentalnom zdravlju s osvrtom na COVID -19 “ govorit  će Tamara Papišta Blažinić, profesorica psihologije i članica Društva psihologa Krapinsko-zagorske županije.  Tribina se organizira u suradnji s Maticom umirovljenika Krapinsko-zagorske županije i u sklopu Aktiv senior programa – poticaj aktivnog starenja u KZŽ  , financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Pandemija je za nas nova i nepoznata situacija i okolnosti u kojima trenutno živimo utječu na naše mentalno zdravlje. Morali smo promijeniti uobičajeni način života, socijalno se distancirati od drugih ljudi, što nas čini osjetljivijim za razvitak poremećaja mentalnog zdravlja. No, možemo pridonijeti  očuvanju mentalnoga zdravlja, čineći sljedeće: organizirajmo svoj dan, budimo informirani, slušajmo savjete i preporuke stručnih ljudi, očekujmo različite emocije, budimo odgovorni i pružajmo potporu i pomoć drugima.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti