U BELCU ODRŽAN PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE

U utorak je u Osnovnoj školi Belec održan Program prometne kulture za najmlađe, a na edukaciji su sudjelovali i učenici drugih razreda iz Osnovne škole Mače i Osnovne škole Ante Kovačića iz Zlatara.

U realizaciji manifestacije pomogle su partnerske službe: PU Krapinsko – zagorska, PP Zlatar Bistrica, DCK Krapinsko-zagorske županije – GDCK Zlatar i DVD Belec. Provedbu programa za najmlađe stanovnike omogućili su Krapinsko-zagorska županija, Gradu Zlatar i Općina Mače uz potporu Nacionalnog programa sigurnosti u cestovnom prometu RH i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Mali vozači na prometnom poligonu bili su pod nadzorom policijskog službenika iz PP Zlatar Bistrica, koji je ukazivao na prekršaje i sigurnost na Jumicar prometnom poligonu. Osim policije, edukaciji su se pridružili i vatrogasci DVD-a Belec. Ekipa je učenicima održala poučnu i zanimljivu radionicu o prevenciji i gašenju požara. Uz navedene službe, tradicionalno  je sudjelovalo i Gradsko društvo Crvenog križa Zlatar. Na njihovoj radionici učilo se o pružanju prve pomoći i što učiniti u slučaju težih ozljeda i nezgoda.

Događanju je prisustvovala i gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek te dala osobnu podršku malim vozačima u programu.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti