U SKLOPU PROJEKTA „3,2,1..KRENI!“ NABAVLJENI PROMOTIVNI MATERIJALI I OPREMA  ZA DJEČJI VRTIĆ

U sklopu projekta „3,2,1…KRENI!“ sufinanciranog bespovratnim sredstvima Europske unije u okviru operativnog programa  „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“, Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, nabavljeni su promotivni materijali i oprema koji su predani dječjem vrtiću kao partneru na projektu.

Osmišljen je vizualni identitet projekta, nabavljene su dječje majice, platnene vrećice, vrećice za papuče, ruksaci za djecu sa setom za bojanje i slagalicom te je isto podijeljeno djeci. Također, nabavljene su kute, majice i kemijske za odgajateljice, te B2 plakati i roll up stalak.

Od opreme je nabavljena multi edukativna kocka, penjalica, ljestve, strunjača, bicikl guralica i dr.

Ukupna vrijednost projekta, kao i ukupan iznos bespovratnih sredstava iznosio je 588.110,49 kn / 78.055,67 eura. U sklopu projekta zaposlena je odgajateljica, kuharica/spremačica, administrator i psiholog, provedene su potrebne edukacije i verificiran novi program.

Provedba projekta trajala je 20 mjeseci te je završila s 03.10.2023., no nadamo se i iščekujemo objavu novog poziva kako bismo se ponovno mogli prijaviti i nastaviti s ovim hvalevrijednim projektom.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti