UGOVORENA IZGRADNJA DJEČJEG IGRALIŠTA U PARKU HRVATSKE MLADEŽI

U utorak, 18. prosinca, sklopljen je, nakon provedenog postupka javne nabave, ugovor s izvođačem radova za opremanje dječjeg igrališta u Parku hrvatske mladeži. Za izvođača je odabrano poduzeće Kova d.o.o. iz Velike Gorice.

Sredstva  za dugo željeno dječje igralište osigurana su iz više izvora pa je tako od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Gradu odobrilo 510 tisuća kuna, 500 tisuća osigurano je u gradskom proračunu, a 80 tisuća iz projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo “Živjeti zdravo” koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Dječje igralište biti će smješteno na više površina između staza po načelu jedna sprava jedna površina. Igralište će udovoljavati potrebama najmanje 30 – ero djece u korištenju te 30 – ero korisnika u promatranju igre ili u društvenim igrama na stolu.  Predviđeno je i postavljanje sprava kojim se mogu koristiti djeca smanjene pokretljivosti.

Očekuje se da će na proljeće biti postavljene sprave i da će se park moći koristiti.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti