UGRADNJA OSOBNIH DIZALA I PLATFORMI U VIŠEETAŽNIM STAMBENIM GRAĐEVINAMA

Ovim putem svim zainteresiranim građanima dostavljamo informacije vezane za projekt „Dostupnost do stana – ugradnja osobnih dizala i platformi u višeetažnim stambenim građevinama“ sufinanciranim iz EU fondova.

Radi se o vrlo važnom projektu, u kojem uz Hrvatsku gospodarsku komoru – Komoru Zagreb sudjeluju Hrvatska udruga za dizala i Koordinacijski odbor društva i udruga HP i HT umirovljenika Hrvatske, budući da u Hrvatskoj ima oko 16 tisuća stambenih građevina sa tri i više katova bez dizala.

Prema najavama iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, početak realizacije Projekta ugradnje dizala očekuje se u drugoj polovici 2019. godine.

Procjena troška ugradnje pojedinačnog dizala je 350.000,00 kn. Od navedenog iznosa 85% bi se financiralo bespovratnim sredstvima EU fondova, a 15% troškova snosili bi stanari.

Predprijave imaju samo evidencijski neobvezujući karakter, kako bi se nadležna ministarstva koja trebaju pripremiti projekt mogla informirati o interesu građana za njegovu provedbu.

Predprijavu je moguće popuniti putem on-line obrasca koji se nalazi na web stranici: https://hgk.hr/predprijava-za-ugradnju-osobnih-dizala-financiranih-iz-eu-projekta-dostupnost-do-stana

Dodatne informacije mogu se dobiti od gosp. Zdravka Čizmara, e-mail: zcizmar@hgk.hr ili tel. 01/4606-713, 01/4606-720.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti