UREĐENJE PARKIRALIŠTA ZA OSOBNE AUTOMOBILE UZ UPRAVNU ZGRADU

U toku ovog tjedna započet će radovi na uređenju parkirališta za osobne automobile uz upravnu zgradu. Molimo građane da za vrijeme izvođenja radova na uređenju ne parkiraju vozila na parkiralištu.

Projektom će se urediti cca. 1.600 m2 parkirališta te će po završetku biti izgrađeno 48 parkirališnih mjesta za osobne automobile te 3 mjesta za osobe smanjene pokretljivosti, napravit će se oborinska kanalizacija te postaviti horizontalna i vertikalna prometna signalizacija.

Nakon provedenog postupka javne nabave, sklopljen je ugovor s izvođačem radova Strojni iskop – transport Zajec u iznosu od 181.032,50 EUR s PDV-om. Rok za završetak radova je 31.01.2024. godine. Stručni nadzor nad izvođenjem radova provodit će Brosig projekt d.o.o.

Radove uređenja parkirališta sufinancira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 40.000,00 EUR kroz Program podrške regionalnom razvoju.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti