USPJESI ČLANOVA VW BUBA KLUBA

Prošlog je vikenda održan 2. STUBAKI SUPERSLALOM u organizaciji AK Zagorje Oroslavje i tehničkoj izvedbi AK Delta.

Natjecanje se bodovalo za Otvoreno prvenstvo Zagreba. Svih osam prijavljenih vozačica i vozača odradilo je administrativni dio, određeno je minimalno vrijeme i natjecanje je moglo početi. Nakon odrađenog treninga i prve vožnje, dolazi trenutak istine i kreće druga vožnja u kojoj će se pokazati tko je najbolje nabrusio štopericu. Najbolje se snašao Rocco Kaucki Rc Rocco (Belson Nostalgija) u Renaultu 5 ostvarivši razliku od 0,011 sekunde. Drugoplasirani Zlatko Brozović (Belson Nostalgija) u Zastavi 128 ostvario je razliku od 0,067 sekunde, a na 3.mjesto se, u svojem prvom nastupu u Kupu, smjestio naš Zlatarščanin Branko Balić (VW Buba) u Audiju 80 s razlikom od 0,169 sekunde. Na odličnom 6. mjestu bio je i junior Martin Horvat, također iz VW Buba kluba.

U poretku klubova pobjedu je ostvario Belson Nostalgija (Kaucki, Brozović, Hrgović) ispred VW Bube (Balić, Horvat) i AK Remetinec (Rastowsky, Karleuša).


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti