VELIKI ODAZIV PUBLIKE NA IZLOŽBU UDRUGE „MILJENKO MLAKAR“

Zamjenik gradonačelnice, Stanko Majdak, u petak je u zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti otvorio izložbu likovnih radova članova Udruge „Miljenko Mlakar“, kojoj i sam pripada članstvom, kao književni stvaratelj. Zahvalio je v.d. ravnateljici Galerije, Boženi Slunjski, na uspješnome razvitku likovnoga života u Zlataru i kontinuiranoj izlagačkoj aktivnosti u prostoru  Galerije, što u građana  pridonosi stvaranju navike praćenja likovnih zbivanja.

I otvaranje izložbe u petak privuklo je pozornost brojne, ne samo zlatarske, publike koja je sa zanimanjem razgledala izložene radove Viktora Hitreca iz Lovrečana, Nevenke Martin iz Petruševca, Ane-Marije Smoljanec iz Križevaca, Božice Margetić iz Zlatar Bistrice, Alena Matijaševića iz Zagreba, te Nevena Krušelja, Žarka Piljaka i Božene Slunjski iz Zlatara.

Čestitku Udruzi i njezinoj predsjednici, Boženi Slunjski, uputila je i spriječena predsjednica Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije, dr. Vlasta Hubicki. Piše: “Vama i svim članicama i članovima Udruge „Miljenko Mlakar“ čestitam na otvorenju još jedne likovne izložbe, kao i organizaciji brojnih aktivnosti kojima obogaćujete društveni život ne samo zlatarskoga kraja, već i cijele Krapinsko-zagorske županije“.

Izložba je otvorena do 17. prosinca, a može se razgledati subotom i nedjeljom od 9,30 d0 11,30 sati. (Željko Slunjski)

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti