WEB STRANICA “ZELENI BREGI”

U sklopu projekta “Zeleni bregi” KK.06.3.1.07.0019, sufinanciranog temeljem programa Provedba programa izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom KK.06.3.1.07. iz operativnog programa Konkurentnost i kohezija, izrađena je nova web stranica o gospodarenju otpadom. Projekt Zeleni bregi provodi se na području Grada Zlatara, Općine Mače, Općine Marija Bistrica i Općine Zlatar Bistrica.

Nova web stranica sadrži raspored odvoza otpada za područje obuhvata projekta, lokacije zelenih otoka, lokacije i informacije o radnom vremenu reciklažnih dvorišta i vrstama otpada koje se mogu odvojeno odložiti u reciklažnim dvorištima, sve letke, vodiče, plakate, radijske emisije i bannere u digitalnom obliku za preuzimanje i sve obavijesti o gospodarenju otpadom. Stranica također sadrži i mnogo informacija o vrstama otpada, informacije o otpadu kao resursu, upute kako gospodariti otpadom, pojmovnik i mnogo drugih. Građani kroz web obrazac na stranici mogu i prijavljivati divlja odlagališta otpada.

https://zelenibregi.hr/


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti