XIX. IZLOŽBA STOKE I XXI. IZLOŽBA KONJA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE

U suboru, 11. svibnja, u Zlataru, na prostoru Sajmišta, održat će se XIX. izložba stoke i XXI. izložba konja Krapinsko – zagorske županije. Otvorenje izložbe je u 11:30 sati, a od 9:00 sati trajati će ocjenjivanje. Bit će ocjenjivano 5 kolekcija goveda i 3 kolekcije konja.

Neizostavan dio izložbe je i “Bambino kup”, na kojem izlažu mali uzgajivači, a ove godine bit će 9 sudionika. Sudjelovat će i 26  izlagača malih životinja te uzgajivači koza, ovaca, zagorskog purana i kokoši hrvatica.

U 11:00 sati započinje mimohod konjskih zaprega i jahača centrom Zlatara, a proglašenje i nagrađivanje najbolja predviđeno je u 13:00 sati.

Izložbu organiziraju Krapinsko – zagorska županija, Grad Zlatar, Hrvatska poljoprivredna agencija, Središnji savez udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka, Savjetodavna služba, Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije te stočarske i konjogojske udruge Krapinsko – zagorske županije.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti