ZLATARSKI SREDNJOŠKOLCI NAJBOLJI U PROMETNOJ UČILICI

Na Valentinovo u zlatarskoj Srednjoj školi održana je prigodna svečanost na kojoj  je uručeno 38 nagrada najuspješnijim  učenicima koji su sudjelovali u Prometnoj učilici. Prijenosno računalo kao nagradu primila je i nastavnica informatike-izvrsna savjetnica Vesna Pisačić, a nagrađena je i  Srednja škola kao prva i najuspješnija u kategoriji srednjih škola Hrvatske. Drugo mjesto osvojila je Gimnazija Vukovar, a treće  Strojarska i prometna škola Varaždin.

 Nastavnici Vesni Pisačić dodijeljena je plaketa “Prijatelj djece u prometu” i prijenosno računalo kao nagrada za jednu od tri najuspješnija profesora voditelja natjecanja u cijeloj Hrvatskoj odnosno za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika srednjih škola putem Prometne učilice, za vrijeme trajanja državnoga natjecanja. Nastavnici Stjepan Pisačić i Goran Šalika dobili su zahvalnice za sudjelovanje i mentorstvo učenicima na natjecanju. Nagrade su dodjeljivali dr.sc.Milan Stevanović u ime Prometne učilice i Moj Telekom d.o.o.-a, zatim Miron Huljak iz Ravnateljstva policije,voditelj poslova prometne policije  Marijan Grmovšek i Mario Duktaj, načelnik Policijske postaje Zlatar Bistrica. Svečanosti je bio prisutan i Davor Klenkar, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa. ( Željko Slunjski )


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti