JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU NEPOVRATNIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA MJERU PROGRAMA POTPORE POLJOPRIVREDI NA PODRUČJU GRADA ZLATARA ZA 2021. GODINU

Dana 07. siječnja 2022. godine gradonačelnica Grada Zlatara raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava za mjeru Programa potpore poljoprivredi na području Grada Zlatara za 2021. godinu.

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela nepovratnih financijskih sredstava iz Proračuna Grada Zlatara za provedbu Programa potpore poljoprivredi na području Grada Zlatara za 2021. godinu, s ciljem unapređenja poljoprivrede na području Grada Zlatara.

Korisnici sredstava su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju sjedište na području Grada Zlatara i koja imaju poljoprivredne površine i proizvodne kapacitete na području Grada Zlatara i bez nepodmirenih obveza prema Gradu Zlataru. Potporu može koristiti samo jedan član poljoprivrednog gospodarstva, a visina potpore koja se može dodijeliti po korisniku, po svim mjerama, najviše iznosi do 10.000,00 kuna godišnje.

Mjere potpore su:

  1. Podrška rješavanju zemljišno-knjižne problematike
  2. Bespovratna potpora za analizu tla
  3. Podizanje višegodišnjih nasada
  4. Razvoj pčelarstva
  5. Poticanje ekološke poljoprivredne proizvodnje
  6. Potpora za nabavu i postavljanje sustava za zaštitu višegodišnjih nasada od tuče

Tekst Javnog poziva možete pogledati ovdje: Javni-poziv.pdf

Potrebne obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje:

Prilog-1.-Obrazac-prijave.docx

Prilog-2..docx

Prilog-3.-Izjava-o-davanju-suglasnosti-za-obradu-osobnih-podataka.docx

Prilog-4..docx

Prilog-5..docx

Prilog-6.-Obrazac-izvjesca.docx

Obrazac-specifikacije-troskova.xlsx

Zahtjevi se podnode u zatvorenim kuvertama i to preporučenom pošiljkom (s naznakom datuma i vremena zaprimanja u poštanskom uredu na omotnici) na adresu: Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, s naznakom “Program potpore poljoprivredi – Mjera (obavezno navesti mjeru za koju se zahtjev podnosi) – NE OTVARATI”.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je do 21. siječnja 2022. godine, odnosno do iskorištenja osiguranih sredstava, a o zahtjevima će se odlučivati prema redoslijedu zaprimanja.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti