ISPLATA BOŽIĆNICE UMIROVLJENICIMA I SOCIJALNO UGROŽENIM OSOBAMA

Grad Zlatar i ove godine u nadolazeće blagdansko vrijeme pomaže svojim umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama s iznosom od 200,00 kuna.

Pravo na isplatu “božićnice” imaju umirovljenici i socijalno ugrožene osobe s prebivalištem na području Grada Zlatara čiji je mjesečni iznos mirovine manji od 2.000,00 kuna. Jednokratna pomoć povodom božićnih blagdana isplaćivati će se u naravi – bon pri trgovačkom društvu Trgocentar d.o.o., u prodavaonici Trgocentar 195 na adresi Varaždinska 2a u Zlataru.

Bon se preuzima u službenim prostorijama Grada Zlatara, Park hrvatske mladeži 2, Zlatar, 2. kat, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Jednokratna pomoć u naravi – bonovi dodjeljivati će se u razdoblju od 08. – 31. prosinca 2022. godine.

Osoba koja ostvaruje pravo na jednokratnu pomoć u naravi – bonove, dužna je prilikom preuzimanja bona predočiti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Zlatara.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420